« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Партньори автокъща Боми Ауто София

Keywords: Бизнес оферта, Банер и линк размяна, Реклама, Партньор

Как да станeте партньор на Боми Ауто?
Как да рекламирате с Боми Ауто?


Има няколко начина да станете наши партньори в бизнеса. А именно:

ОФЕРТА
1. Предложете ни някаква услуга, която извършвате или асортимент стоки които продавате свързани с дейността на фирмата ни. Изпратете ни оферта или бизнес предложение на интернет пощата или на пощенския адрес на фирмта. Вижте секция "Контакти" в главното меню на сайта. Желателно е да приложите ценова листа на продукта си.

БАНЕР
2. Размяна на банер или линк между Боми Ауто уеб сайт и ваш актуален интернет сайт. Вижте възможните опций за такава размяна предложени от нас. Обяснение за размяна на банери и линкове ще намерите тук.

ЛИНК
3. Ако сте собственик на уеб сайт и намирате нашия сайт за полезен на вашите посетители можете да публикувате на страниците си един от изложените тук линкове с препратка към нас.

РЕКЛАМА
4. Ако желаете може да се възползвате от позиционирането на челно място в сайта ни и да поставите ваш банер или текстова реклама за договорен м/у двете страни срок. Услугата е предплатена и цената варира в зависимост от вида на компонента, срока на показване и разположението на страниците. За повече информация вижте ТУК или пишете на Администратор сега директно от ТУК

ПАРТНЬОР
При осъществяване на едно или повече от посочените по-горе отношения м/у Вас и нашата интернет страница - за напред Вие ще бъдете наричан наш партньор. Това ще е основание да публикуваме вашите име на компания и информация за контакт с вас(визитна картичка) в една от секцийте ни: ПАРТНЬОРИ, VIP или LINKS, в зависимост от статута на услугата от горепосочените точки. За повече информация се свържете с Администратора на сайта. Пишете ни сега от тук!


ВИЖ КОИ СА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ВИЖ КОИ СА НАШИТЕ VIP ПАРТНЬОРИ



0 коментара:

Публикуване на коментар